Artikel Hanny van IJzendoorn-Meijer

Hanny van IJzendoorn-Meijer Babs
 

In het jaar 1987 besloot ik naast het gezin met twee opgroeiende kinderen te zoeken naar een nieuwe uitdaging. Dit werd mij geboden binnen de gemeente Geldermalsen: een baan als parttime ambtenaar van de burgerlijke stand. En op 30 januari 1987 sloot ik (met knikkende knieën!!) mijn eerste huwelijk. Gaandeweg schonk mij deze taak zoveel voldoening, ik kon er zoveel van mijn spontaniteit in kwijt, dat ik het aandurfde ook voor de gemeenten Tiel en Neerijnen te gaan werken. Ik ben Rooms Katholiek.
Ik streef altijd naar een toespraak met een "persoonlijk tintje", vandaar dat een gesprek vooraf met het bruidspaar enorm belangrijk is. Als het enigszins mogelijk is, kan het bruidspaar op een bezoekje van mijn kant rekenen. Tijdens zo'n gesprek zal het bruidspaar van mij horen wat de mogelijkheden zijn en probeer ik altijd rekening te houden met persoonlijke wensen.
Als ambtenaar van de burgerlijke stand streef ik ernaar de huwelijksdag tot één der mooiste dagen van het leven te maken.
Het mag duidelijk zijn dat de tuin mijn grote hobby is. Ik ben er dan ook graag. En op de foto staat toevallig ook nog een switchboard met stopcontacten. Misschien toch niet zo toevallig: Ik verbind mensen met elkaar en doe dat ook graag met jullie.

Telefoon (0344) 61 61 31

 

Helaas ben ik tot 1 oktober 2017 niet beschikbaar, maar daarna sta ik weer graag voor jullie klaar.