Artikel Harry de Bont

Harry de Bont babs
 
Mijn naam is Harry de Bont. Ik ben al heel wat jaren getrouwd en heb drie volwassen kinderen. Wat ik van mijn eigen huwelijks-ceremonie kan herinneren is dat de trouwambtenaar een heel algemeen verhaal hield met veel clichés. En toen vrienden van me een aantal jaren geleden vroegen of ik ze wilde trouwen, wist ik een ding zeker: geen standaard cliché-verhaal!

Dat vind ik nog steeds. Dus ga ik graag met jullie in gesprek, stel je veel vragen om jullie huwelijks- of partnerschapsceremonie persoonlijk te maken. Humor heeft daarin, wat mij betreft, een belangrijke rol.
Beginnen met een makkelijke vraag: Hoe hebben jullie elkaar ontmoet? Dan een vraag die nog wel eens lastig wordt gevonden: Waarom gaan jullie met elkaar trouwen? Of een van de moeilijkste: Waarom hou je van hem? Waarom hou je van haar? De antwoorden op deze vragen vormen jullie verhaal. Net als 'hoe ging het huwelijksaanzoek'? Dit verhaal mag op jullie dag best worden verteld. Dat geeft aan hoe jullie met elkaar zijn verbonden en waarom je dat officieel wilt bevestigen. Wie kan dat verhaal op zo'n moment goed vertellen?
Juist, de trouwambtenaar!

Ik ben een mensen-mens en vind het leuk om jullie huwelijksvoltrekking er een te laten zijn waar je later nog eens met een glimlach op je gezicht terugkijkt.
Vind je het leuk om anderen bij je huwelijk te betrekken, kinderen een rol laten spelen of iets dergelijks? Dan is dat over het algemeen geen enkel probleem. Ik bespreek het graag met jullie.

Als je dit aanspreekt, bel me dan gerust op om een afspraak te maken. Ik zou het een eer vinden om, namens de gemeente Neerijnen, een bijdrage te leveren aan jullie trouwdag!

Telefoon 0418-540950
Mobiel 06-43051805

E-mail: harrydebont5302@gmail.com