Artikel Yannic Oosterling-van Daele

Yannic Oosterling
Yannic Oosterling-van Daele

Mijn naam is Yannic Oosterling en ik ben geboren op 16-05-1972 te Vilvoorde ( België) maar sinds 1976 woonachtig in Nederland.
Ik ben getrouwd en moeder van 3 prachtige dochters. Samen met mijn gezin en onze hond Beau woon ik in Geldermalsen. In het dagelijks leven geef ik Pedagogische trainingen voor medewerkers van de Kinderopvang vanuit mijn eigen bedrijf ' ObyO trainingen' en ben ik als Leesconsulent werkzaam bij de schoolbiebs van bibliotheek Den Bosch. Op vrijdag en zaterdag ben ik beschikbaar voor het sluiten van huwelijken.

Ik ben ruim 6 jaar Babs (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand) en ik geniet van elk huwelijk dat ik mag sluiten.
Als geboren romanticus vind ik het heel bijzonder als twee mensen besluiten om de rest van hun leven samen door te brengen en zeker als zij dat willen bezegelen met een huwelijk.
Er komt natuurlijk veel kijken bij een huwelijk en als aanstaand bruidspaar ben je behoorlijk druk met de voorbereidingen. De jurk, de kaarten, een trouwlocatie, de gastenlijst en naast alle keuzes en beslissingen die je maakt, mag je ook nog een Babs kiezen.

Je huwelijksdag is de mooiste dag van je leven en ik zie het als mijn taak om de huwelijksceremonie aan te passen aan de wensen en dromen van mijn bruidspaar.
En bijna alles kan; wil je een gastspreker, een kaarsje branden voor een overleden dierbare, trouwbeloftes naar elkaar toe uitspreken, een lied zingen voor je geliefde, wil je live muziek, gaan je honden de ringen aangeven of wil je je kinderen een rol geven in de ceremonie? Bespreek de mogelijkheden met me want samen met jullie wil ik de ceremonie invullen zoals jullie dat willen.

Twee à drie weken voorafgaand aan de grote dag kom ik naar jullie toe om jullie 'liefdesverhaal' aan te horen zodat ik een persoonlijke, vrolijke en liefdevolle speech voor jullie kan schrijven.

Ik wens jullie alvast veel plezier en succes met de voorbereidingen rondom jullie huwelijk.

Vier de liefde!

Yannic Oosterling-van Daele
0345-580447
06-38278854