EvenementBetuwse open trouwdag kasteel Ophemert

  • Begin: 26 november 2017 11:00
  • Einde: 26 november 2017 17:00
  • Locatie: Kasteel Ophemert, Dreef 2, 4061 BL Ophemert
  • Gepubliceerd op: 27-10-2017

Betuwse open trouwdag kasteel Ophemert i.s.m. Gemeente Neerijnen

Schrijf je in voor de Betuwse open trouwdag kasteel Ophemert en ontvang bij reservering voor jullie huwelijk op kasteel Ophemert een heerlijk Rituals Cosmetics Pakket. Tijdens de Betuwse open trouwdag Kasteel Ophemert op zondag 26 november 2017 kunnen jullie tussen 11.00 en 17.00 uur vrijblijvend en zonder afspraak bij ons een kijkje komen nemen; op zoek naar dat ene, speciale gevoel: hier willen wij trouwen! De trouw- en feestlocatie kasteel Ophemert vormt het onvergetelijke decor van jullie grote dag. In samenwerking met de Gemeente Neerijnen zullen er o.a. diverse trouwambtenaren van de gemeente Neerijnen aanwezig zijn, waar jullie dan al mee kunnen kennismaken. Ook zal er o.a. een weddingplanner, juwelier, fotograaf, bruidsmodehuis aanwezig zijn en ook onze cateraar zal je verwennen met de diverse heerlijke hapjes en drankjes.

Reacties van bruidsparen over de route:
"Het leek ons een uitgelezen kans om op een vrijblijvende manier meerdere locaties op één dag te zien. We dachten ons alleen te oriënteren, maar we vonden meteen al een passende locatie!"
"Wij vinden het prettig om de trouwlocatie eerst te bekijken om de sfeer te proeven. Het is een unieke kans om de locaties te zien zoals ze zijn tijdens een bruiloft. Dat geeft toch dat extraatje qua sfeer."

De sfeer is origineel, de ambiance verrassend en inspirerend, kortom de ideale locatie voor het voltrekken van uw huwelijk. Het mooie van trouwen op Kasteel Ophemert is dat je alles op die onvergetelijke dag hier kan laten plaats vinden.

Kasteel Ophemert is een erkende trouwlocatie van de gemeente Neerijnen, waar je je huwelijk kan laten voltrekken door een buitengewoon ambtenaar. Of wil je jullie huwelijk ook laten inzegenen in een kerk, dan is dat ook mogelijk. Op korte loopafstand (5 min.) van kasteel Ophemert staat de prachtige monumentale Nederlands Hervormde Maartenskerk te Ophemert of in de nabij gelegen Rooms Katholieke kerk H.H. Petrus en Paulus te Varik.

Kasteel Ophemert ringen

Kasteel Ophemert: 'het meest sfeervolle kasteeltje van Gelderland".

Het kasteel is een officiële trouwlocatie, waar zowel binnen als buiten de huwelijks voltrekking kan plaatsvinden. Het landgoed ligt midden in de Betuwe met de belangrijkste plaatsen in de buurt: Tiel, Geldermalsen, Zaltbommel, Buren, Echteld, Gorinchem, Culemborg, Zoelen, Kerk Avezaath, Waardenburg, Kerkdriel, Neerijnen.