EvenementRivierenland Klassiek

  • Begin: 15 maart 2015 14:30
  • Locatie: Stroomhuis, Van Pallandtweg 1, Neerijnen
  • Gepubliceerd op: 02-03-2015

Op zondagmiddag 15 maart a.s. is om 15 uur het tweede concert in deze reeks in Stroomhuis Neerijnen. En ook elke derde zondag van de volgende maanden zal er weer zo’n concert zijn.

Op 15 maart zal het hoofdprogramma worden verzorgd door Wan-ru Cheng, viool afkomstig uit Japan en Wakana Shimizu, piano uit Taiwan. Zij studeren beide aan het conservatorium in Amsterdam. Samen en individueel brengen zij een programma met werken van J.S. Bach, Grieg, Scarlatti, Chopin en Ravel. De entree (incl. thee of koffie) bedraagt voor volwassenen €10, voor jongeren van 13-18 jaar €5, en is t/m 12 jaar gratis.

Het eerste concert was een groot succes en dat had zijn complicaties. Als op een zondagmiddag er al veel bezoekers van de Uit-spanning en het parkbos zijn, verwacht dan geen lege parkeerplaats bij het Stroomhuis. Daarom raden we alle belangstellenden aan te reserveren en bijtijds te komen, de zaal is al open vanaf 14.30 uur.

Het maximaal aantal bezoekers ligt beneden de 100 personen. Dus reserveer en zorg dat u uiterlijk om 14.50 in de zaal bent, tot die tijd houden we een plaats voor u vrij.

In het voorprogramma treedt weer een zeer jeugdige inwoner op met veel muzikaal talent en wonend int het Rivierenland.

Voor reserveren zie: www.stroomhuisneerijnen.nl