EvenementTheatervoorstelling ONDER INVLOED

  • Begin: 28 november 2017 19:00
  • Einde: 28 november 2017 23:00
  • Locatie: Burcht van Haeften, Vredeplein 1, Haaften
  • Gepubliceerd op: 21-11-2017

Hoe blijf je met pubers in gesprek over drank en drugs? Kom naar de theatervoorstelling ONDER INVLOED in de Burcht van Haeften. Onze jongerenwerkers komen ook en gaan graag in gesprek. De voorstelling is speciaal bedoeld voor ouders van leerlingen van groep 7/8 van de basisschool en van de eerste klassen van het middelbaar onderwijs.

Welke rol speelt alcohol en drugs in het leven van jongeren? Is het verbindend? Is het verslavend? En wat zijn nu eigenlijk de risico's?

Door open te communiceren met je puberende kind over alcohol en drugs, maak je hem weerbaarder en zet je hem kritisch aan het denken over wat normaal is en wat niet. Dit alles komt aan bod in de theatervoorstelling 'Onder Invloed' van Theatergroep PlayBack. Een feest der herkenning voor elk gezin met pubers, maar bovenal een relevante avond gericht op de communicatie tussen ouders en hun kind. Een avond die antwoord geeft op de vraag wanneer opvoedkundige ingrepen bij een puber echt beklijven.

Tijdens de voorstelling 'Onder Invloed' gaat het niet om hoe je jouw kind verbiedt om te drinken, maar juist om het stellen van regels en het tegelijkertijd bespreekbaar maken van alcohol- en drugsgebruik. Kijk in de folder voor meer informatie.

De toegang is gratis, maar u moet u wel even aanmelden via preventie@iriszorg.nl onder vermelding van 'Haaften'.