EvenementTroubabrours in het Stroomhuis Neerijnen

  • Begin: 9 november 2018 20:00
  • Einde: 9 november 2018 23:00
  • Locatie: Stroomhuis Neerijnen, Van Pallandtweg 1, Neerijnen
  • Gepubliceerd op: 29-10-2018

De Troubabrours bestaande uit Marcel Vaandrager en de twee muzikanten Frans Lodewijk en Marcus Mulder brengen conferences, mijmeringen en liederen voor een aandachtig publiek. De liederen, conferences en mijmeringen sluiten naadloos op elkaar aan.

Marcel Vaandrager is al langer actief in onze regio; als dichter neemt hij doet hij al enkele jaren mee aan activiteiten rond het 5 mei programma "Beeld van Oranje Linten". Hij vormt samen met Marcus Mulder en Frans Lodewijk de Troubabrours.

Marcus is een geschoolde zanger (hij heeft in operagezelschappen gespeeld) en Frans is een singer-songwriter. Marcel Vaandrager woont in Werkendam en is daar dorpsdichter. Poëzie liefhebbers zullen de naam Vaandrager herkennen. Maar dat is vanwege zijn neef Bastiaan, de man van "de kroketten zijn hier aan de kleine kant" uit een gedicht over Madurodam.

Het was al weer een aantal jaren geleden dat er kleinkunst in het Stroomhuis was. Nu brengen de Troubabrours een programma met nadenkertjes en schatermomenten.

Entree € 12,50. Reserveren nodig!

De première van deze voorstelling was in Theater Zuidplein in Rotterdam. Op zaterdag 12 mei stonden de Troubabrours hiermee in de finale van het Kleinkunstfestival in theater "Schiller" in Utrecht.  Toch mooi als je voor het eerst meedoet waar ooit Mozart als klein jongetje ook speelde.