Nieuwsbericht 27 maart 2013: Inloopavond voor vragen over uw aanslag gemeentelijke belastingen en WOZ-beschikking

Gepubliceerd op: 15 maart 2013 00:00

Inloopavond voor vragen over uw aanslag gemeentelijke belastingen en WOZ-beschikkingBSR
Belasting Samenwerking Rivierenland

BSR heeft in opdracht van uw gemeente de jaarlijkse belastingaanslag met WOZ-beschikking verstuurd. Hebt u vragen over uw aanslag? Op 27 maart aanstaande houdt BSR speciaal voor inwoners van de gemeente Neerijnen een inloopavond.

Inloopavond
Tijdens de inloopavond staan medewerkers van BSR voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en uitleg te geven over uw aanslag en WOZ-beschikking. U bent van harte welkom tussen 18.00 en 20.00 uur in het gemeentehuis aan de Van Pallandtweg 11 in Neerijnen. U hoeft zich niet vooraf aan te melden. Wel vragen we u om uw belastingaanslag mee te nemen.

Kunt u niet op 27 maart? Voor meer informatie over uw belastingaanslagen en de WOZ-waarde kunt u terecht op www.bsr.nl. Geen internet? Dan kunt u ons van maandag tot en met donderdag bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur en op vrijdag tussen 8.30 en 12.30 uur, tel. 0344 – 649649.

Alles op één belastingaanslag
U ontvangt van BSR één aanslagbiljet waarop alle belastingen en de WOZ-waarde staan van onze deelnemers. Dit zijn: Waterschap Rivierenland, AVRI en de gemeenten Culemborg, Geldermalsen, IJsselstein, Lingewaal, Maasdriel, Montfoort, Neerijnen, Tiel, West Maas en Waal en Wijk bij Duurstede.

Dienstverlening en bereikbaarheid
Wilt u direct gebruik maken van de dienstverlening van BSR, bijvoorbeeld automatische incasso, kwijtschelding of een taxatieverslag aanvragen, bezwaar indienen of uw betalingen controleren? Dat kan via het digitaal loket op www.bsr.nl. Houd uw DigiD gebruikersnaam en wachtwoord bij de hand.