Nieuwsbericht 4 maart 2013: Inloopmiddag voor vragen over uw gemeentelijke aanslag 2014

Gepubliceerd op: 19 februari 2014 00:00

BSR
Belasting Samenwerking Rivierenland

Inloopmiddag voor vragen over uw aanslag 2014 gemeentelijke belastingen en WOZ-beschikking
Vanaf 22 februari ontvangt u van BSR in opdracht van de gemeente de jaarlijkse belastingaanslag met WOZ-beschikking. Hebt u vragen over deze aanslag? Op 4 maart aanstaande houdt BSR speciaal voor inwoners van de gemeente Neerijnen een inloopmiddag in het gemeentehuis in Neerijnen.

Inloopmiddag
Tijdens de inloopmiddag staan medewerkers van BSR voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en uitleg te geven over uw aanslag en WOZ-beschikking. U bent van harte welkom tussen 16.00 en 19.00 uur in het gemeentehuis aan de Van Pallandtweg 11 in Neerijnen. U hoeft zich niet vooraf aan te melden. Wel vragen we u om uw belastingaanslag mee te nemen.

Kunt u niet op 4 maart? Voor meer informatie over uw belastingaanslagen en de WOZ-waarde kunt u terecht op www.bsr.nl. U kunt de BSR ook bereiken van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 17.00 uur en op vrijdag tussen 8.30 en 12.30 uur, tel. 0344 – 649649.

Alles op één belastingaanslag
U ontvangt van BSR één aanslagbiljet waarop alle belastingen en de WOZ-waarde staan van uw gemeente.

Dienstverlening en bereikbaarheid
Wilt u direct gebruik maken van de dienstverlening van BSR, bijvoorbeeld automatische incasso, kwijtschelding of een taxatieverslag aanvragen, bezwaar indienen of uw betalingen controleren? Dat kan via het digitaal loket op www.bsr.nl. Houd uw DigiD gebruikersnaam en wachtwoord bij de hand.

Bent u het niet eens met uw aanslag en/of uw WOZ-waarde, ga niet direct in op allerlei aanbiedingen om bezwaar te maken, maar klik eerst op de aanvullende informatie van BSR.