Nieuwsbericht ‘Zomerflits’; fotowedstrijd voor jongeren

Gepubliceerd op: 31 juli 2014 00:00

 

Het jongerenwerk van Mozaïek welzijnsdiensten organiseert ook dit jaar weer de zomerse wedstrijd speciaal voor jongeren genaamd 'Zomerflits’ :-).
Bij de campagne ‘Zomerflits’ kunnen jongeren een zelf gemaakte foto opsturen vanaf je smartphone of camera. Er zijn verschillende categorieën: Wat te denken van 'De Beste Selfie', 'Groepsselfie/foto' of een 'Stilleven' foto:-).

De deelnemers mogen vakantiefoto’s insturen, maar ook thuisblijvers kunnen foto’s insturen. Je hoeft zeker geen professioneel fotograaf te zijn om mee te kunnen doen!

De inzendingen worden beoordeeld door een deskundige jury en de mooiste foto’s winnen waanzinnige prijzen. Wat denk je van een fotoshoot, dinerbon of bioscoopbon?

De voorwaarde is wel dat de deelnemers wonen in een gemeente waar Mozaïek actief is, dus: Tiel, Geldermalsen, Neder Betuwe, Buren of Neerijnen. De foto’s kunnen ingestuurd worden via de Facebook pagina: www.facebook.com/zomerflits en via e-mail: foto@zomerflits.nl. De wedstrijd loopt tot 30 september. Check alle voorwaarden op de Facebook pagina.

Ieder jaar organiseert het jongerenwerk van Mozaïek welzijnsdiensten een zomercampagne. Vaak staat deze in het teken van een problematiek, zoals drugsgebruik, depressie of schulden. Dit keer heeft Mozaïek bewust gekozen voor de positieve insteek, om zo talentontwikkeling te stimuleren. Meer informatie over Zomerflits is te vinden op de boven genoemde Facebook pagina.