Nieuwsbericht Alle acht lijsttrekkers Neerijnen komen naar debat Stroomhuis

Gepubliceerd op: 24 februari 2014 00:00

NEERIJNEN – Cultureel centrum Stroomhuis organiseert op donderdag 6 maart – ter gelegenheid van de komende gemeenteraadsverkiezingen – in Neerijnen een groot lijsttrekkersdebat. De vier kernthema’s deze avond zullen zijn: de nieuwe zorgtaken van de gemeente richting jongeren en ouderen, de bestuurscultuur in Neerijnen, de economische ontwikkeling, en tot slot de regionale samenwerking in het Rivierengebied.

Alle acht politieke partijen in gemeente Neerijnen hebben inmiddels toegezegd hun lijsttrekker te zullen afvaardigen. Velen van hen hebben ook een aantal onderwerpen aangemeld om de degens over te kruisen. Uit die talrijke thema’s heeft Stroomhuis een selectie gemaakt.
Onder leiding van Kees Kruitwagen, de centrale presentator van de debatavond, zullen die op een evenwichtige wijze aan de orde komen. Ook mensen uit het publiek krijgen gelegenheid hun zienswijze naar voren te brengen.

Het evenement in Stroomhuis is de enige bijeenkomst in gemeente Neerijnen waarbij de lijsttrekkers allen de gelegenheid krijgen met elkaar en het publiek van gedachten te wisselen. Cultureel centrum Stroomhuis organiseerde al twee keer eerder zulke toonaangevende lijsttrekkersdebatten. Dat was voor de vorige raadsverkiezingen in 2010, en ter gelegenheid van die voor de Provinciale Staten het jaar daarna. De raadsverkiezingen dit jaar zijn op woensdag 19 maart.

Kees Kruitwagen


Kees Kruitwagen, uit Ophemert, is een veelzijdige organisatiedeskundige die goed is ingevoerd in de lokale belangen en verhoudingen en daar ook met de nodige kwinkslagen op weet in te spelen. Het debat start om half acht (zaal open om zeven uur) en duurt tot half elf. Toegang gratis; ter verwelkoming wordt een gratis kopje koffie geserveerd. Het adres van Stroomhuis is: Van Pallandtweg 1, 4182 CA Neerijnen. Voor actuele informatie volg website stroomhuisneerijnen.nl.

 
 
Kees Kruitwagen