Nieuwsbericht Bedrijven Onder Dak

Gepubliceerd op: 11 april 2013 00:00

Bedrijven Onder Dak

Kamer van Koophandel Midden-Nederland doet, in samenwerking met Regio Rivierenland, onderzoek naar de huisvesting van alle ondernemers inde regio Rivierenland om de wensen van de verschillende ondernemers inzichtelijk te maken. Het onderzoek heet Bedrijven Onder Dak (BOD), dit onderzoek is eerder (2007) met succes uitgevoerd in deze regio. Wij vragen ondernemers in Rivierenland om aan dit onderzoek mee te werken. Uiteraard behandelen wij de gegevens van ondernemers vertrouwelijk. Onderzoeksresultaten zijn niet te herleiden tot een individueel bedrijf.

Waarom dit onderzoek?
Goede bedrijfshuisvesting is essentieel voor alle ondernemers. BOD geeft inzicht in hoe ondernemers hun huidige bedrijfspand en omgeving waarderen, en welke huisvestingswensen zij hebben voor de toekomst. BOD kan u helpen bij vraagstukken over:
· de huisvesting van zzpers;
· het wel of niet aanleggen van nieuwe bedrijventerreinen;
· het opknappen van bestaande bedrijventerreinen;
· ondernemen in het buitengebied;
· leegstand van kantoren en winkels.

Wanneer?
De BOD-vragenlijst is in maart bij ca. 12.000 bedrijven in Rivierenland bezorgd. De resultaten van het onderzoek presenteert de Kamer van Koophandel eind juni a.s..

Wat kunt u doen?
U kunt meehelpen aan een zo groot mogelijke respons.

Vragen?
Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Ruben Hurenkamp van de Kamer van Koophandel. T (030) 2396732 of E-mail ruben.hurenkamp@kvk.nl.