Nieuwsbericht Burgemeester reikt Efteling-kaarten uit

Gepubliceerd op: 22 juni 2011 00:00

Op 7 april gaf waarnemend burgemeester mevrouw M. Kallen-Morren acte de présence bij de presentatie van de nieuwste attractie van de Efteling: Raveleijn. Dinsdag 21 juni 2011 overhandigde haar opvolger burgemeester A.J. van Hedel de daarmee verdiende 100 toegangskaarten voor de Efteling aan STMR-medewerkers Tonny van Londen, Arja Huisman en bestuurder Ron Axt.

Neerijnen heeft Stichting ThuisZorg en Maatschappelijk Werk Rivierenland uitgekozen om de kaarten te verdelen onder die gezinnen die het in deze tijd gewoon moeilijk hebben. 'Normaal gesproken hebben deze gezinnen niet de mogelijkheid om een dagje naar de Efteling te gaan. Dat is gewoon niet te betalen en met deze actie is er ook voor hen een leuk dagje uit', aldus Ron Axt namens STMR. Tonny van Londen en Arja Huisman hebben al wat gezinnen geselecteerd die wat hun betreft voor de kaarten in aanmerking komen. 'We hebben heel voorzichtig gepolsd of er belangstelling voor bestaat en dat alleen al leverde heel wat waterlanders op. Prima actie dus."

Burgemeester Van Hedel snapt de terughoudendheid van sommige van zijn collega's om mee te werken aan de commerciele actie van de Efteling, maar is blij dat op deze manier een aantal gezinnen in Neerijnen een leuk dagje uit bezorgd kan worden. "En daar doen we het graag voor."

Overhandiging Efteling-kaarten 

V.l.n.r. Burgemeester A.J. van Hedel, mevrouw T. van Londen, mevrouw A. Huisman en de heer R. Axt