Nieuwsbericht Collectieve inkoop zonnepanelen voor burgers en bedrijven

Gepubliceerd op: 18 oktober 2012 00:00

Aantrekkelijke kans om uw energierekening te verlagen! Door de Regio Rivierenland en de Regio Arnhem Nijmegen is gezamenlijk een aanbestedingstraject gestart voor de collectieve inkoop van zonnepanelen in 2013. De regio’s worden daarbij ondersteund door de provincie Gelderland. DNV KEMA ziet toe op de technische kwaliteit van de te leveren zonnepanelen. Doel van de actie is immers de levering van kwalitatief goede panelen tegen een gunstige prijs.

Zonnepanelen

Maak uw interesse kenbaar
U kunt geheel vrijblijvend uw interesse kenbaar maken voor de aanschaf en plaatsing van zonnepanelen in 2013. Via de website www.zonnepaneelvoordeel.nl kunt u zich als particulier, bedrijf of organisatie (o.a. scholen en verenigingen) zonder verplichtingen hiervoor aanmelden. Daar vindt u ook algemene informatie over zonnepanelen en het gebruik ervan.
De aanmelding voor interesse in de collectieve inkoop van zonnepanelen verplicht u niet tot deelname of afname van zonnepanelen. Na aanmelding wordt u op de hoogte gehouden van de actie.

Offerte zonnepanelen
Eerst vindt een definitieve gunning voor deze actie aan een partij plaats. Daarna heeft u de mogelijkheid om een offerte aan te vragen voor een standaard pakket zonnepanelen, tot 5.000 Watt piek bestaande uit 6, 9, 12 of 15 panelen of een maatwerk pakket vanaf 5.000 Watt piek.
Van 1 januari 2013 tot en met 30 juni 2013 kunt u een offerte aanvragen op basis van de aanbieding die door de winnaar van de aanbesteding is uitgebracht. De zonnepanelen worden vervolgens ook in 2013 geleverd en geplaatst.

Subsidie voor particulieren
Mogelijk geldt ook volgend jaar voor particulieren nog de subsidieregeling van de rijksoverheid voor de aanschaf van zonnepanelen.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.zonnepaneelvoordeel.nl , of contact opnemen met het team Ontwikkeling en Toezicht.