Nieuwsbericht Dag van de Mantelzorg 2015

Gepubliceerd op: 26 oktober 2015 10:00

Dag van de Mantelzorg 2015
Op zaterdag 14 november wordt de Dag van de Mantelzorg gehouden in de Burcht van Haeften. Mantelzorgers zijn van harte welkom van 14 uur tot 16.30 uur. Met deze dag wil de gemeente Neerijnen, in samenwerking met Welzijn Neerijnen, mantelzorgers bedanken voor hun inzet.

Wethouder Koos Krook zal de middag feestelijk openen. Elke mantelzorger krijgt een cadeautje aangeboden. Drankjes en iets lekkers staan voor u klaar. Er is ruimte voor gesprek, maar ook voor deelname aan leuke activiteiten. Zo is er een workshop schilderen rond het thema "Laat je zien", een portretknipster tovert in korte tijd een prachtig portret en men kan kennis maken met Reiki en handleeskunde. Fysiotherapie Haaften is aanwezig om mantelzorgers op allerlei manieren fit te houden.

Aanmelden & info
Aanmelden voor deze Dag van de Mantelzorg is noodzakelijk en kan tot 7 november bij Monique van Eijndhoven, consulent mantelzorg van Welzijn Neerijnen, telefoon 0418-652371 of per mail mvaneijndhoven@welzijnneerijnen.nl of info@welzijnneerijnen.nl.
Ook voor de workshop schilderen moet u zich vooraf aanmelden.

Belangrijk
Mocht u als mantelzorger niet in de gelegenheid zijn zaterdag 14 november te komen, dan kunt u toch uw cadeautje in ontvangst komen nemen en wel op dinsdag 10 november tussen 10 uur en 14 uur bij Welzijn Neerijnen, de Koeldert 30 in Waardenburg. Meld u ook aan als u dinsdag 10 november uw cadeautje af wilt komen halen.