Nieuwsbericht Die verdient een lintje!

Gepubliceerd op: 23 mei 2017 13:20
Hoe vaak hoor je dat niet in je omgeving? Die of die doet al jaren zo zijn best voor zijn vereniging, die verdient een onderscheiding. U kent vast wel iemand in uw omgeving, bij uw vereniging of club die echt een Koninklijke Onderscheiding zou moeten krijgen. Dan is het nu hét moment om die voor 2018 aan te vragen.
Koninklijke Onderscheiding
  Weet u het zeker? Of wilt er eens over praten? Neem dan contact op met het bestuurssecretariaat via college@neerijnen.nl of telefoonnummer 0418-656521/22. Wij nemen dan met u door of een voordracht kans van slagen heeft en als dat zo is, welke gegevens u moet aanleveren. U krijgt van ons dan ook het formulier dat u inlevert met de daarbij gevraagde informatie.
De doorlooptijd voor het aanvragen van een Koninklijke Onderscheiding is lang. Een aanvraag voor de algemene gelegenheid op de dag vóór Koningsdag moet al bijna een jaar van tevoren worden ingediend. Voor de Lintjesregen 2018 is de uiterste inleverdatum 17 juli 2017.
2018 is overigens het laatste jaar dat bij de zelfstandige gemeente Neerijnen een Koninklijke Onderscheiding aangevraagd kan worden. Een mooie gelegenheid om diegene die een lintje verdient ook eens echt in het zonnetje te zetten.