Nieuwsbericht Doe mee en win een watertappunt in de gemeente

Gepubliceerd op: 10 mei 2016 13:55


Drinkwaterbedrijf Vitens heeft iets te vieren. Dit jaar bestaat men namelijk 10 jaar in de huidige vorm. Dat viert men met het weggeven van 100 watertappunten om de aandacht te vestigen op het 'blauwe goud'. Alle gemeenten in het gebied van Vitens komen hiervoor in aanmerking, ook Neerijnen.

Hoe werkt de actie?
Onze actie is onderdeel van de 'Kraanwater graag' campagne. Bezoekers van campagne-activiteiten kunnen door een 'kraanwaterselfie' van zichzelf te maken een watertappunt winnen voor hun gemeente. Uit alle inzendingen worden de 100 leukste selfies gekozen door een jury van Vitens medewerkers. De actie loopt tot en met september 2016.

Iedereen kan kans maken op een watertappunt met zijn/haar naam door een 'kraanwaterselfie' te plaatsen op kraanwaterkaart.nl
Een jury, bestaande uit medewerkers van Vitens, kiest wekelijks de leukste selfie. Deze persoon wint een watertappunt en kiest daarvoor in overleg met zijn gemeente en Vitens een
geschikte locatie. Vitens sluit het tappunt kosteloos aan op de waterleiding. Waar? Dat bepaalt natuurlijk de winnaar in overleg met de gemeente Neerijnen en Vitens.
De gemeente besteedt er natuurlijk aandacht van op de website en Social Media, want het tappunt krijgt de naam van de winnaar of winnares.