Nieuwsbericht Dwaalmarkt op 28 mei 2016

Gepubliceerd op: 11 maart 2016 10:35

Op 28 mei 2016 vindt er van 11:00 tot 18:00 uur een Dwaalmarkt plaats op de kade langs de waal in Haaften en in Zaltbommel. Tussen Zaltbommel en Haaften vaart gedurende de dag een speciale pendelboot. Het wordt een dag waarop bezoekers zelf kunnen proeven en beleven wat de Waalstreek te bieden heeft. Het is een echte 'doe' markt en geen 'gewone' markt met kraampjes waar je alleen spullen kunt kopen. Bezoekers worden uitgenodigd om over de markt te 'dwalen' en dingen te beleven en te doen. Per onderdeel zijn er stempels te verdienen. Een volle stempelkaart geeft recht op prijzen. Er is van alles te doen: workshops, scouting, muziek en zang, oude ambachten en diverse presentaties.

Dwaalboekje
Als promotie voor de Dwaalmarkt wordt een A5 formaat Dwaalboekje gemaakt. In het boekje is plaats voor het programma, vaartijden, plattegronden, knipbonnen en presentatie van ondernemers door middel van advertorials. Een week vooraf wordt het boekje huis aan huis verspreid aan 27.000 huishoudens. Kraamhouders krijgen ruimere tijd van tevoren een stapel boekjes om te verspreiden onder hun klanten.

Voor wie?
Ondernemers die participeren in de Dwaalroutes of evenementen langs de Waal of die affiniteit hebben met het stimuleren van het dwalen door de streek, zijn welkom om mee te doen met de Dwaalmarkt. Deze Dwaalmarkt is een uitstekende kans om als regio gezamenlijk iets van uw bedrijvigheid, arrangementen of expertise te laten zien en/of streekproducten te verkopen.

Wilt u meedoen?
U wordt als ondernemers uitgenodigd om mee te doen aan deze Dwaalmarkt. Vanwege de steun van de Provincie is er een fikse korting op prijzen aan deelname.

U kunt op meerder manieren meedoen:
1. Deelname aan de markt met een kraam: informatiekraam (€35) of verkoopkraam (€60).
2. Afname van een advertorial: keuze formaat: klein 1/3, middel 2/3 of groot 3/3 pagina

PRIJZEN Prijs normaal Met provincie korting Met vroegboekkorting
Klein 1/3 (6,5x14cm) € 180 € 100 € 85
Middel 2/3 (13,3x14cm) € 270 € 180 € 150
Groot 3/3 (20x14cm) € 360 € 240 € 200

Door wie?
De organisatie van de Dwaalmarkt is in handen van Stichting Dwaalroutes http://www.dwaalroutes.nl in overleg met Stichting Onze Waal.

Wat is een Dwaalmarkt?
Langs de Waal zijn Dwaalroutes ontwikkeld: fiets- en wandelroutes die je uitnodigen om te dwalen langs de 'pareltjes' van de streek, en die via een App 24/7 te beleven zijn. Ook zijn er diverse arrangementen en evenementen langs de Waal. Doelstelling van de Dwaalmarkt is om alle producten en diensten langs de Waal te bundelen en op een aantrekkelijke manier aan een groot publiek te tonen.