Nieuwsbericht Extra inloopavond Veranderingen in de zorg

Gepubliceerd op: 16 december 2014 10:00

 

De kranten staan er vol van, tv-programma’s besteden er aandacht aan en ook in Neerijnen hebben veel inwoners ermee te maken: de veranderingen in het sociale domein op het gebied van zorg, werk en inkomen en de jeugdhulp. Bent u één van deze inwoners en heeft u er vragen over? Kom dan op woensdag 17 december tussen 19:00 en 21:00 uur naar het gemeentehuis!

Behoud van recht op zorg
Veranderingen kunnen spannend zijn en onrust en onzekerheid met zich meebrengen. We zijn ons hier zeer van bewust. Daarom willen we allereerst laten weten dat per 1 januari niet opeens alles anders is. Iedereen houdt in 2015 recht op ondersteuning. De vorm waarin de ondersteuning plaatsvindt kan wel veranderen. Voordat uw indicatie afloopt, maken medewerkers van de gemeente een afspraak met u voor een persoonlijk gesprek. Of dit nu voor 31 december of in de maanden daarna is, er worden geen wijzigingen doorgevoerd zonder dat dit vooraf met u is besproken.

Uitnodiging voor inloopavond
De gemeente organiseert een extra inloopavond voor inwoners die (indirect) met de veranderingen in de zorg te maken hebben en die de eerste inloopavonden helaas gemist hebben. U bent op woensdag 17 december van harte welkom om tussen 19.00-21.00 uur binnen te lopen. Na Haaften en Ophemert hebben we dit keer gekozen voor de hal in het gemeentehuis in Neerijnen.

We begrijpen dat u graag wilt weten wat er voor uw situatie verandert. Daar kunnen we op deze avond helaas nog geen antwoord op geven. We kunnen u wel vertellen hoe we in Neerijnen gaan werken en met welke aanbieders we een contract hebben afgesloten.

 

 

Woensdag 17 december 19.00 tot 21.00 uur

Gemeentehuis Neerijnen
Van Pallandtweg 11 in Neerijnen

 

 

 

Stel uw vraag aan wethouder Koos Krook, beleidsmedewerkers van de gemeente en leden van de Wmo-raad van Neerijnen.

 

 

 

U bent van harte welkom!