Nieuwsbericht Gemeente Neerijnen kiest voor elektronisch publiceren

Gepubliceerd op: 08 november 2013 00:00

De gemeenteraad van Neerijnen heeft het besluit genomen dat officiële publicaties van de gemeente vanaf heden niet meer op papier plaatsvinden maar elektronisch. Tot dusver gebeurde dat in de vaste rubriek in Nieuwsblad Geldermalsen. Daarvoor heeft de raad de website van de gemeente, www.neerijnen.nl, aangewezen.
Als service naar de inwoners en als een vorm van overbrugging zullen wij de rubriek in Nieuwsblad Geldermalsen voorlopig aanhouden, maar verwijzen wij bij de verschillende onderwerpen naar de locatie op onze website.

Aangevraagde, verleende of buiten behandeling gestelde Vergunningen vindt u in het vervolg op www.neerijnen.nl/bekend-makingen/ en agenda's en verslagen van raad- en commissievergaderingen treft u aan op raad.neerijnen.nl/.

Beschikt u zelf niet over een computer met een Internetaansluiting, dan kunt u terecht bij de bibliotheek in uw omgeving of op het gemeentehuis.

De website van de gemeente Neerijnen is vanaf nu dus een belangrijke plek om uw informatie te verkrijgen.

Hebt u nog vragen, belt u dan gerust even met de afdeling Communicatie van de gemeente Neerijnen op telefoonnummer 14 0418.