Nieuwsbericht Ik Start Smart

Gepubliceerd op: 11 april 2013 00:00

Ik Start Smart

IkStartSmart©

Coachen – Trainen – Netwerken

                                                                                                                            

Plannen voor een eigen bedrijf of ben je net gestart?

IkStartSmart© ondersteunt startende ondernemers bij het maken van een goede start door midden van een individueel maatwerkbegeleidingstraject.

IkStartSmart©, jij bepaalt!
Elk bedrijf is anders en ook elke persoon is anders. Niet verwonderlijk daarom dat jij behoefte hebt aan een heel andere vorm van ondersteuning dan je collega-ondernemer. Wij bieden je dan ook ondersteuning op maat.

Dat begint al bij de keuze van je eigen coach. Jij bepaalt zelf welke coach het beste bij jou past. Behalve een coach hebben we je nog veel meer te bieden. Denk aan ondersteuning bij het opbouwen van je netwerk, een trainingsprogramma om je ondernemingsvaardigheden te verbeteren, een adviespool waar je specifieke vragen kunt stellen aan specialisten met verschillende kennisgebieden of de toegang tot microkrediet.

IkStartSmart©, voor wie?
Ben je maximaal vijf jaar geleden begonnen met je eigen bedrijf? Of ben je van plan om binnenkort voor jezelf te beginnen en zijn je ideeën serieus? Dan is IkStartSmart© wellicht iets voor jou. Voorwaarde is wel dat je bedrijf gevestigd is of wordt in één van de deelnemende gemeenten in Gelderland.

IkStartSmart©, klaar voor de start?
Behoor je tot de doelgroep van IkStartSmart©? Dat is mooi. Meedoen is heel simpel. Je maakt een afspraak bij je Kamer van Koophandel voor een kennismakingsgesprek. Samen bespreken jullie de mogelijkheden van IkStartSmart© voor jou als ondernemer. Als je wordt toegelaten, betekent dit de start van je IkStartSmart©-traject. Maak nu een afspraak bij een KvK bij jou in de buurt!

Alle informatie over IkStartSmart© vind je op www.ikstartsmart.nl.