Nieuwsbericht Informatieavond collectieve inkoop zonnepanelen 12 maart 2013

Gepubliceerd op: 28 februari 2013 00:00

Zonnepanelen
Zonnepanelen

Informatieavond collectieve inkoop zonnepanelen 12 maart 2013
Graag geven wij u de mogelijkheid uw energierekening te verlagen. Door de Regio Rivierenland en de Regio Arnhem Nijmegen is gezamenlijk een aanbesteding gestart voor de collectieve inkoop van zonnepanelen in 2013. De regio’s worden daarbij ondersteund door de provincie Gelderland. DNV KEMA ziet toe op de technische kwaliteit van de te leveren zonnepanelen. Doel van de actie is immers de levering van kwalitatief goede panelen tegen een gunstige prijs.

Ballast Nedam leverancier
Ballast Nedam is uit de bus gekomen als winnaar van de aanbesteding en gaat hiervoor samenwerken met lokale installateurs. De levering van zonnepanelen is inclusief tien jaar ontzorgingsgarantie. Dat houdt onder meer in dat ook op de omvormer tien jaar garantie zit en dat alle zonnepanelen in het tiende jaar een technische controle en schoonmaak krijgen.

Informatiebijeenkomst
Om u verder te kunnen informeren over het aanbod van Ballast Nedam wordt er op dinsdag 12 maart 2013 om 19:30 uur een informatiebijeenkomst georganiseerd in dorpshuis De Koeldert, De Koeldert 30 te Waardenburg. Ballast Nedam informeert u tijdens deze avond vrijblijvend over de aanbesteding, de voordelen van zonnepanelen en de mogelijkheden in uw situatie. De bijeenkomst duurt tot ongeveer 21:00 uur.

Aanmelding
Om inzicht te krijgen in het aantal bezoekers, kunt u zich tot 7 maart 2013 aanmelden per e-mail via gemeente@neerijnen.nl of per telefoon 14 0418. Mocht u deze avond niet kunnen bijwonen, dan kunt u voor meer informatie terecht op de website www.zonnepaneelvoordeel.nl. Hier kunt u zich ook aanmelden om op de hoogte blijven van de collectieve inkoop.