Nieuwsbericht Informatieavond uitvoering Ruimte voor de Rivier project kribverlaging Waal fase3 Opijnen

Gepubliceerd op: 28 oktober 2014 00:00

 Het Programma Ruimte voor de Rivier van Rijkswaterstaat houdt op donderdag 6 november 2014 een informatieavond over de uitvoering van het project Kribverlaging Waal fase3 en langsdammen Wamel-Ophemert bij Opijnen. Belangstellenden zijn van harte welkom vanaf 19:00u in Dorpshuis De Keijsershof, Zandstraat 27a te Opijnen.

Doel en programma
Tijdens deze informatieavond kunnen belangstellenden vragen stellen over het project en worden zij over de uitvoering van de werkzaamheden bij Opijnen geïnformeerd. Om 19.30u starten de presentaties hierover. Na de presentaties is er de gelegenheid om over verschillende onderwerpen van het project meer informatie te verkrijgen op de informatiemarkt. Deze kunt u ook bezoeken zonder vooraf de presentaties bij te wonen. Op deze informatiemarkt kunt u aan onze medewerkers uw vragen stellen en zo direct antwoord krijgen op uw vragen. Ook zijn er tekeningen waarop u ziet hoe de Waal er straks uitziet in uw omgeving. De informatieavond duurt tot 21:00u.

Meer informatie
Voor vragen over de informatieavond kunt u contact opnemen met Monique Bouwman, tel: 088-7973044
Via de linken www.rws.nl/kribverlagingwaal en www.kribben-langsdammen.nl vindt u meer informatie over het project en de werkzaamheden. U kunt zich via www.rws.nl/abonneren ook abonneren op onze nieuwsbrief.
Elke laatste woensdag van de maand bent u ook welkom van 18:30u -20:00u op de inloopavond in de projectkeet van de Combinatie Van den Herik - Boskalis, Gamersenschedijk 6-8 in Zaltbommel.
Het project Kribverlaging Waal fase3 en langsdammen Wamel-Ophemert is onderdeel van het Programma Ruimte voor de Rivier van Rijkswaterstaat. Dit programma heeft als doel de hoogwaterveiligheid en aantrekkelijkheid van het Nederlandse rivierengebied voor de toekomst te verbeteren. Meer informatie over dit programma kunt u vinden op: www.ruimtevoorderivier.nl/

Datum:
Donderdag 6 november 2014

Tijd:
19:00u inloop;
19:30u-20:00u plenaire presentaties;
20:00u-21:00u informatiemarkt;
21:00u einde informatieavond

Locatie:
Dorpshuis De Keijsershof, Zandstraat 27a te Opijnen