Nieuwsbericht Inwonersonderzoek gemeente Neerijnen

Gepubliceerd op: 09 december 2016 10:15

Hoe denkt u over uw woonomgeving? Wat is uw oordeel over het gemeentebestuur? Wat vindt u van de gemeentelijke regels? Als gemeentebestuur van Neerijnen vinden wij het belangrijk te weten wat u van onze gemeente vindt. Wij houden graag rekening met uw mening.

Een van de manieren om er achter te komen wat uw oordeel over onze gemeente is, is door het stellen van vragen in een vragenlijst. Wij willen u vragen even de tijd te nemen voor het invullen van deze vragenlijst.
In de vragenlijst kunt u anoniem uw waardering geven over een aantal aspecten van de gemeente.

Wij hopen dat u een zo eerlijk mogelijk oordeel geeft over de gemeente en over het gemeentebestuur, zodat het eindresultaat goed weergeeft wat u als inwoner denkt. Deze vragenlijst wordt ook in een aantal andere gemeenten aan burgers voorgelegd, zodat wij onze prestaties als gemeente kunnen vergelijken met deze andere gemeenten.
Het onderzoek wordt uitgevoerd door het onafhankelijke onderzoek- en adviesbureau BMC onderzoek uit Den Haag.

Hoe meewerken aan het onderzoek?
Meedoen kost ongeveer 10 minuten van uw tijd. U kunt de vragen beantwoorden via Internet. Surf naar http://survey.sgbo.nl/s/burg16nee/.
Let op: u dient deze link in te vullen in de adresbalk van uw internetbrowser en dus niet als zoekopdracht bij bijvoorbeeld Google.

Deelname stellen wij zeer op prijs en is nog mogelijk tot eind december.