Nieuwsbericht KNVB Straatvoetbaltoernooi Gemeente Neerijnen!

Gepubliceerd op: 06 april 2011 00:00

Logo Mozaïek Welzijnsdiensten Tiel                                Logo vv Haaften

Inschrijving gestart KNVB Straatvoetbaltoernooi Gemeente Neerijnen!

Wil jij dit seizoen kampioen straatvoetbal van de gemeente Neerijnen worden? Of zelfs Nederlands kampioen straatvoetbal? Dat kan!Mozaïek welzijnsdiensten organiseert in samenwerking met v.v. Haaften, op woensdag 18 mei, de voorronde voor de regiofinale van het KNVB 4x4 straatvoetbaltoernooi in Haaften. Het 4 tegen 4 voetbaltoernooi is voor meisjes en jongens, uit de hele gemeente Neerijnen, die geboren zijn in 1998/1999 (categorie D), 2000/2001 (categorie E) of in 2002/2003 (categorie F). Gemengde teams doen mee met het jongenstoernooi. Iedereen mag meedoen, je hoeft géén lid te zijn van een voetbalvereniging.

Maak je eigen team van 5 spelers en schrijf jouw team in. Zorg wel dat jullie een teamleider meenemen van 15 jaar of ouder.
Inschrijven kan via alle CBS en OBS basisscholen in de gemeente Neerijnen, maar ook via de site: www.voetbalhaaften.nl. Je kunt je inschrijven tot 1 mei.
Let op: De winnaars van de Categorie D en Categorie E van zowel de jongens als de meisjes gaan door naar de regiofinale op vrijdag 20 bij GVV in Geldermalsen. Het team dat hier wint maakt kans om uiteindelijk door te gaan naar de landelijke finale op de Dam in Amsterdam.

Datum:            woensdag 18 mei
Tijd:                 aanvang 13.30 uur
Locatie:           Terrein v.v. Haaften   

 Logo KNVB straatvoetbal