Nieuwsbericht Leefbaarheidsfonds Neerijnen beschikbaar

Gepubliceerd op: 21 januari 2017 08:30

Heeft u een goed idee om de kwaliteit van wonen en leven in uw dorp te verbeteren?

U voert het uit, wij hebben er dit jaar budget voor!

Hoe werkt het?

  • U (of uw vereniging of uw stichting) heeft met tenminste 4 andere inwoners een goed idee dat bijdraagt aan de versterking van de kwaliteit van wonen en leven in uw dorp in Neerijnen;
  • Dat idee heeft een maatschappelijk doel en heeft een positief effect op de samenleving, natuurlijk in Neerijnen, is beschikbaar voor alle inwoners en past natuurlijk binnen beleid en wetten en regels.
  • U kunt voor uw plan een budget aanvragen van maximaal € 25.000, maar dan moet u hetzelfde bedrag zelf ook inbrengen. Bijvoorbeeld door sponsoring of door (een deel van het) werk zelf uit te voeren. Binnen 5 dagen hoort u of uw aanvraag in orde is en binnen drie tot zes weken of de aangevraagde bijdrage wordt toegekend.

Op is op!
Maar met een budget van maar liefst € 400.000 kunnen heel wat projecten worden uitgevoerd. Wij hebben vooral aandacht voor plannen of het gebied van jeugdbeleid, dorpshuizen en het verenigingsleven.

Kijk op (formulieren.neerijnen.nl/formulieren/leefbaarheidsinitiatieven_neerijnen/) voor meer informatie of om direct uw plan in te dienen en een bijdrage aan te vragen.