Nieuwsbericht Leukste sportvereniging van Neerijnen

Gepubliceerd op: 02 september 2015 12:00

Op 7 september 2015 gaat de 4e editie van de Verkiezing van de Leukste Sportvereniging van start. De verkiezing wordt georganiseerd in iedere gemeente van Nederland en er zijn nu al meer dan 11.000 sportverenigingen genomineerd. Bekijk hier welke sportverenigingen in de gemeente Neerijnen nu genomineerd zijn.

Maatschappelijke rol sportverenigingen staat centraal
Bij de verkiezing draait het niet om de sportieve prestaties maar om de maatschappelijke rol die de sportverenigingen vervullen binnen de gemeente Neerijnen. De verkiezing zorgt voor positieve publiciteit voor de sportverenigingen en geeft de leden de mogelijkheid om hun waardering voor het werk van de vele vrijwilligers bij hun sportvereniging te laten blijken. De verkiezing is zo opgezet dat kleine sportverenigingen net zo veel kans maken als grote sportverenigingen. Ook dit jaar is deelname aan de verkiezing weer helemaal gratis voor alle sportverenigingen van de gemeente Neerijnen.

Meer leden en sponsors
Voor de winnende sportverenigingen levert de titel nog veel meer op: trotse leden, apetrotse vrijwilligers, veel aandacht van de lokale en regionale media en... een toename van het aantal leden en sponsors. En wie weet wordt een sportvereniging uit de gemeente Neerijnen verkozen tot Leukste van de provincie of komt de Leukste Sportvereniging van Nederland straks uit onze gemeente.

Maatschappelijk partner: Spieren voor Spieren
En ook dit jaar is Spieren voor Spieren als goed doel verbonden aan de verkiezing. Hoe meer stemmen er worden uitgebracht, hoe groter het bedrag dat tijdens de Award Uitreiking aan Spieren voor Spieren overhandigd wordt. Nog een reden om iedereen straks op te roepen een stem uit te brengen.
Als vereniging kunt u op www.leukstesportvereniging.nl/downloads allerlei posters en foldermateriaal downloaden om uw vereniging nog breder in de belangstelling te zetten en nog meer stemmen te vergaren.

Volg de verkiezing op social media
Al het nieuws rondom de verkiezing wordt op de nieuwspagina geplaatst. Natuurlijk is de verkiezing ook op social media actief. Volg de verkiezing op Facebook en Twitter en mis niets.