Nieuwsbericht NeerijnenTop op 25 juni 2016

Gepubliceerd op: 09 juni 2016 13:30

Beste inwoners van de gemeente Neerijnen,

De afgelopen tijd zijn er burgeravonden gehouden in Ophemert, Waardenburg en Haaften. Deze burgeravonden worden gevolgd door een NeerijnenTop, hierop krijgt u een terugkoppeling van de uitkomst uit deze burgeravonden.

In onze planning hadden wij deze NeerijnenTop voorzien op 18 juni, maar vernamen dat er die dag ook activiteiten zijn gepland in zowel Haaften als Waardenburg. Wij hechten er aan om de deelname van inwoners aan de NeerijnenTop zo groot en breed mogelijk te laten zijn en willen daarnaast ook de activiteiten in Haaften en Waardenburg tot zijn recht laten komen.
Daarom hebben we besloten om de NeerijnenTop te verplaatsen naar zaterdag 25 juni 2016 van 10.00 uur tot 14.00 uur in en rondom het gemeentehuis van Neerijnen.

Houdt u die dag alvast voor ons vrij?
Het zou leuk zijn als we u dan mogen begroeten in of rond het gemeentehuis. Ook deze dag is bedoeld voor iedereen, dus neem gerust iemand mee!!

Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben, schroom niet en bel ons gerust. Ons telefoonnummer is 14 0418 (zes cijfers).