Nieuwsbericht Nieuwe activiteiten voor kinderen door combinatiefuncties Sport&Cultuur

Gepubliceerd op: 25 augustus 2016 12:40

De scholen zijn weer begonnen en dat betekent natuurlijk ook dat de combinatiefuncties Sport&Cultuur weer allerlei activiteiten organiseren onder en na schooltijd.

Nationale Sportweek
Van 17 t/m 25 september vindt de Nationale Sportweek plaats, deze week zal bol van de leuke sportactiviteiten staan. Eén van deze activiteiten is de finale van het Pannatoernooi voor groep 3 t/m 8. De voorrondes van dit evenement vinden van 5 t/m 8 september plaats op verschillende schoolpleinen in de gemeente Neerijnen. Schrijf je snel in en verzeker je van een plekje!

Op woensdag 21 september slaan WelzijnNeerijnen, SV de Waal en de nationale volleybalbond (Nevobo) de handen ineen voor een spectaculaire volleybalclinic.

Voor data en inschrijving verwijzen wij jullie graag door naar het naschoolse aanbod van Welzijn Neerijnen.

Open Monumenten Klassendag
Op 9 september 2016 vindt de Open Monumenten Klassendag plaats, welke dit jaar voor het eerst in de gemeente georganiseerd wordt! Wel tien scholen hebben zich aangemeld om met groep 7/8 een monument te bezoeken in de gemeente Neerijnen!
De deelnemende monumenten zijn Kasteel Waardenburg, Dikke Toren, Molen De Steendert, Kerk Heesselt en de Achterste Molen. Ieder monument heeft een mooi programma in elkaar gezet om de kinderen kennis te laten maken met een stukje geschiedenis uit de gemeente Neerijnen!

Naschools aanbod
Ook dit schooljaar worden er door de hele gemeente naschoolse activiteiten aangeboden voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar oud. We gaan in het eerste blok funkey hockeyen, schilderen, volleyballen, animeren, schatramen maken en er komt een heuse superhelden gym!
Vanaf 5 september starten de eerste activiteiten, kijk voor meer informatie en aanmelden snel op www.welzijnneerijnen.nl/naschoolsaanbod!

Heeft u vragen omtrent sportmogelijkheden of kunstzinnige activiteiten in de gemeente Neerijnen of heeft u suggesties? Mail voor Kunst&Cultuur naar lmaaskant@welzijnneerijnen.nl of voor Sport &Bewegen naar sbrokx@welzijnneerijnen.nl. Wij komen graag met u in contact!