Nieuwsbericht Ondernemers op zoek naar bruisende werkplek

Gepubliceerd op: 14 juni 2012 00:00

Netwerkvereniging ZPiB organiseert op maandagavond 25 juni om 20:00 uur in Le Mélangeur Geldermalsen een bijeenkomst over een nieuwe bruisende werkplek voor zelfstandige ondernemers uit de gemeenten Geldermalsen en Neerijnen.

Een werkgroep heeft hard gewerkt aan een ambitieus plan voor een gezamenlijk bedrijfsverzamelgebouw. Een plek waar kennis, netwerken en inspiratie slim gedeeld kan worden. Een plek waar ontmoeting en verbinding centraal staat. Op 25 juni worden de resultaten gepresenteerd van een brede enquête over de behoefte aan een gezamenlijk pand. Deze enquête is georganiseerd in nauwe samenwerking met betrokken gemeenten en de Kamer van Koophandel. De bijeenkomst start met inloop vanaf 19:30 uur. Om 20:00 zal burgemeester Miranda de Vries van Geldermalsen de resultaten van het onderzoek officieel in ontvangst nemen. Deze openbare bijeenkomst vindt plaats in Le Mélangeur aan het marktplein in Geldermalsen en is gratis toegankelijk.

ZPiB (Zelfstandig Professionals/Partners in Business) is een actieve netwerkvereniging voor ZZP-ers, freelancers en zelfstandige professionals. ZPiB brengt leden uit de regio samen en biedt een system matching voor tijdelijke versterking. Met inspirerende netwerkbijeenkomsten delen ZPiB leden kennis over thema's als inkoop, verzekeringen en marketing. Een ZPiB werkgroep heeft hard gewerkt aan een onderzoek over mogelijkheden en kansen voor een gezamenlijk bedrijfsverzamelgebouw. Meer dan 100 zelfstandige ondernemers vulden de afgelopen weken online een uitgebreide enquête in. Wat is daar uitgekomen? Wat vinden zelfstandige ondernemers in de regio belangrijk? Welke plekken zijn er nu beschikbaar in de regio en wat kost dat? Hoe ver zijn de ontwikkeling en hoe gaat dit initiatief nu verder? Naast de ZPiB’ers zijn dit keer ook veel vertegenwoordigers van werkgevers en andere geïnteresseerden uit het bedrijfsleven aanwezig. Het is dus ook een prachtige gelegenheid voor ondernemers om te netwerken.