Nieuwsbericht Sponsoren gezocht!!

Gepubliceerd op: 06 maart 2017 14:40

Geachte heer, mevrouw,

Zoals u waarschijnlijk bekend is, vaart in het toeristisch seizoen een fiets- en voetveer tussen Varik en Heerewaarden over de Waal. De pont is met ruim 10.000 betalende passagiers per jaar een succesvolle veerverbinding voor wandelaars en fietsers in het Rivierengebied. Dit seizoen wordt zelfs de miljoenste overzetting verwacht!

De gemeenten Neerijnen en Maasdriel doen al het mogelijke om, in samenwerking met Uit®waarde als exploitant, het voetveer in bedrijf te houden. Dit is, in deze tijd waarin de gemeenten met grote rijksbezuinigingen te maken krijgen, bepaald geen eenvoudige opgave. Reden waarom wij een groter financieel draagvlak zoeken om de instandhouding te waarborgen.

Kortom, wij zijn op zoek naar bedrijven in beide gemeenten die gedurende tenminste drie jaar met een jaarlijks sponsorbedrag van minimaal € 500,00 (exclusief BTW) het veer een steuntje in de rug willen geven.

Wat kunnen wij u bieden voor uw sponsorbijdrage? Allereerst kunnen wij sponsoruitingen van uw bedrijf plaatsen op het voetveer zelf, maar ook op beide oevers. Daarnaast zullen wij in een persoonlijk gesprek met u kijken op welke wijze uw naam verder uitgedragen kan worden. De praktijk heeft geleerd, dat de mogelijkheden daarvoor aanwezig zijn.

Wilt u zich aanmelden als sponsor of wenst u nadere informatie, dan kunt u zich richten tot:
Gemeente Neerijnen, Ria van Esterik, ria.van.esterik@neerijnen.nl, 0418-656567