Nieuwsbericht Uitnodiging Beursvloer

Gepubliceerd op: 17 oktober 2013 00:00

 

Op maandag 2 december 2013 organiseert “Samen voor Rivierenland” De Beursvloer voor ondernemers, verenigingen, stichtingen, onderwijs en overheid uit de regio Rivierenland. Zij ontmoeten elkaar, netwerken en handelen in maatschappelijke betrokkenheid. Met gesloten beurs worden ter plekke matches gemaakt. Geld is taboe. Het gaat om uitwisseling van kennis, helpende handen, faciliteiten, materialen en contacten.

Bedrijven kunnen op de Beursvloer op een heel praktische en laagdrempelige manier inhoud geven aan maatschappelijk betrokken ondernemen. Dat leidt tot dubbele winst:

Winst voor maatschappelijke organisaties: Door inzet van medewerkers, kennis & kunde en materialen van het bedrijfsleven kunnen maatschappelijke organisaties hun doelen beter bereiken.

Winst voor bedrijven: Concreet invulling geven aan maatschappelijk betrokken ondernemen en goed nabuurschap draagt effectief en vaak met beperkte investering bij aan o.a. een positief imago, werknemerstevredenheid en loyaliteit, horizonverbreding, nieuwe netwerken en strategische samenwerking.

De Beursvloer is een vervolg op het succesvolle project Beursvloeren Rivierenland in 2011. Dat project omvatte drie ontmoetingsevenementen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties (in Tiel, Culemborg en Zaltbommel), waar in totaal door 150 deelnemende organisaties en bedrijven 173 matches werden gesloten met een maatschappelijke waarde van € 169.754,00.

De Beursvloer vindt plaats op maandag 2 december 2013 van 17.00 tot 19.00 uur bij O.R.S. Lek en Linge, vestiging De Lingeborgh in Geldermalsen, Laan van Leeuwenstein 2. In de bijlage vindt u de uitnodiging, met de hartelijke aanbeveling van burgemeester van Hedel.