Nieuwsbericht Uitnodiging inloopavond Heesseltsche Uiterwaarden

Gepubliceerd op: 23 september 2015 08:30

Heesseltsche Uiterwaarden

UITNODIGING

Rijkswaterstaat nodigt u graag uit op woensdag 7 oktober aanstaande voor een inloopavond. Op deze avond vertellen wij uitgebreid over onze plannen voor de Heesseltsche Uiterwaarden. Rijkswaterstaat wil de waterveiligheid van uw woonomgeving vergroten. Daarom gaan we aan de slag in de uiterwaarden om de Waal meer ruimte te geven. Zo kunnen we in de toekomst hoog water beter opvangen.

Nu zijn we nog bezig met de voorbereidingen. Wij verwachten begin 2017 te starten met de uitvoering. Graag informeren we u over de veranderingen in het landschap. Ons team staat deze avond klaar om al uw vragen te beantwoorden. Aan de hand van informatieve kaarten kunnen we u laten zien wat we gaan doen en waarom.

Wij maken ons sterk om de mooie natuur van de Heesseltsche Uiterwaarden nog verder te laten groeien en bloeien. Het gebied blijft een bereikbare plek voor wandelaars, vissers en andere recreanten. Rijkswaterstaat vindt het belangrijk om uw ideeën te horen over hoe we het gebied toegankelijk en aantrekkelijk houden. Deel uw idee dus met ons op 7 oktober!

Inloopavond Rijkswaterstaat Heesseltsche Uiterwaarden
Kerk Heesselt, historisch Cultureel Centrum
Gerenstraat 45A in Heesselt
Tijdstip: van 20.00 tot 22.00 uur