Nieuwsbericht Werksessie Recreatie & Toerisme (Tiel-Waardenburg)

Gepubliceerd op: 06 maart 2017 14:55

WERKSESSIE RECREATIE & TOERISME
(Tiel-Waardenburg)

WOENSDAG 15 maart 2017 19.30 - 21.00 UUR,
Atelier Varik, Keizerstraat 4

Ondernemers, bewoners en experts hebben al diverse ideeën ingebracht voor recreatie en toerisme. Op woensdag 15 maart 2017 worden deze in een werksessie verder uitgewerkt. Denkt u hier een bijdrage in te kunnen leveren dan bent u van harte uitgenodigd op deze avond. De avond start om 19.30 uur en sluiten uiterlijk om 21.00 uur af.
Tijdens de avond zal Rob Gremmen (ANWB) zijn visie geven op de kracht van het gebied en de kansen die er zijn. Daarnaast zal Loes van der Vegt (Land-id) stilstaan bij de verschillende doelgroepen en hun behoefte. Tevens geeft zij een samenvatting van de ideeën die tot nu toe zijn ingebracht. Deze inleidingen moeten inspirerend werken om vervolgens zelf aan het werk te gaan in het tweede deel. Daarin gaan aanwezige bewoners, ondernemers en experts, op papier en kaart zetten waar mogelijkheden liggen voor versterking van recreatie en toerisme in het gebied Tiel – Varik - Heesselt - Waardenburg.

Wij zien u graag in het Atelier Varik op 15 maart. Het is fijn als u zich wilt aanmelden in verband met de koffie en het inrichten van de zaal. U kunt hiervoor een email sturen aan: j.niazi@gelderland.nl

Meer informatie
Voor meer informatie over de gebiedsvisie kunt u contact opnemen met: dedorpspolder@land-id.nl
Zie ook de website: varik-heesselt.nl en twitter @DeDorpspolder.