Nieuwsbericht Zesde openbare laadpaal gemeente Neerijnen in gebruik genomen

Gepubliceerd op: 30 december 2016 09:20
Sinds kort maakt mevrouw Leonie van der Voort uit Hellouw met veel plezier gebruik van de nieuwe openbare laadpaal in Hellouw. Mevrouw Van der Voort wil, voornamelijk uit oogpunt van duurzame energie, zoveel mogelijk elektrisch rijden met haar auto, maar had thuis geen oplaadmogelijkheid. In samenwerking met het bedrijf Allego en de gemeente Neerijnen is er dan ook een openbare laadpaal geplaatst. Iedereen kan ervan gebruik maken.

Wethouder Kool geeft aan dat de gemeente duurzaam vervoer graag faciliteert: 'als gemeente vinden we het belangrijk dat inwoners de mogelijkheid hebben om hun elektrische auto te kunnen laden. Als er thuis geen mogelijkheid is om te laden dan denken we graag mee om dit alsnog mogelijk te kunnen maken. Daarnaast wordt het met het realiseren van de openbare laadpalen voor bezoekers aan onze gemeente een stuk makkelijker om te laden.'

Met de realisatie van de zesde openbare laadpaal zijn er nu vijf dorpen waar kan worden geladen. De zevende openbare laadpaal in het zesde dorp (Opijnen) is in ontwikkeling. Heeft u ook plannen om over te stappen op elektrisch rijden, maar geen mogelijkheid om thuis te laden? Neemt u dan contact met ons op via 14 0418.

Laadpaal Hellouw