Nieuwsbericht Zomerkaravaan Omroep Gelderland in Haaften

Gepubliceerd op: 10 augustus 2012 00:00

De zomerkaravaan strijkt met het programma 'Zomer in Gelderland' op 21 augustus neer op 't Kempke in Haaften. Daar ontvangt het verkozen team een (nog geheime) opdracht waarmee ze misschien wel duizend euro voor hun goede doel verdienen! 

Kom naar het plein en laat je meevoeren naar de grens van je fantasie. 
VOLG HET ZOMERCIRCUS
Reis de hele dag mee met het zomerse avontuur! In het eerste ochtendlicht om 6:40 uur is op Radio Gelderland te horen hoe twee prijswinnaars ontwaken in een Bed & Breakfast of ander onderkomen in de omgeving. Om 10:00 uur wordt de opdracht onthuld en zal het plein niet lang meer hetzelfde zijn. Hoe fantasie werkelijkheid is geworden zie je in de live-uitzending op TV Gelderland om 18:20 uur.

HET TEAM
Het team staat onder leiding van Peter Mooring. Hij is heel enthousiast en staat te popelen om de uitdaging met zijn team aan te gaan en zo veel mogelijk geld voor het goede doel te verdienen. Zijn team bestaat uit: Henk de Jong, Jan van Soelen, Jan van Boggelen, Linda Staring, Mariska van Gelder, Pauline Koeman, Gerard Vernhout en Henny Blom.

MUZIEK
Muziekvereniging Nieuw Leven komt spelen. Zij zijn al jaren het orkest in Haaften en omgeving, en komen hun uitgebreide repetoire laten horen op 't Kempkeshof.

GOEDE DOEL: INSTRUMENTENFONDS
Het verdiende geld (en we hopen natuurlijk op de maximale 1000 euro) gaat naar de aanschaf van nieuwe instrumenten voor nieuwe leden van Muziekvereniging Nieuw Leven.

Zomerkaravaan team Haaften
Zomerkaravaan 2012, Team Haaften